Press on nails

Press on nails! De nagel die je altijd bij je kan hebben.

Press on nails zijn tegenwoordig helemaal hot. Elke dag een andere set, van lang naar kort of van subtiel naar extreem, jij kan het zeggen. 

 

Press on nails zijn nagels die je kan dragen wanneer het jou uitkomt. Bijvoorbeeld met een leuk feestje, heerlijk etentje of omdat je het gewoon mooi vind. 

Met de bijgeleverde glue tabs kun je ze heel makkelijk bevestigen en verwijderen. En ben je ze beu? dan leg je ze op de kast.

 

Press on nails staat los van een behandeling in de salon. Het is een ander concept en dus ook niet de kwaliteit ermee te vergelijken. Press on nails zijn echt bedoeld voor een paar uur tot paar dagen, en een salon nagel gaat gemakkelijk 3 weken of langer mee. 

 

In de tijd van deze lockdown zijn de salons gesloten, en kun je toch prachtige nagels dragen doormiddel van de press on nails. 

Geheel op maat en wens gemaakt, en dit allemaal coronaproof zonder dat je in de salon hoeft te komen. u heeft de keuze uit 

amandelvorm ( foto 1 )

coffin shape ( foto 2 ) 

Uiteraard kunnen de nagels worden ingekort. 

Kies u kleur en geef dit aan mij door, een kleine nailart is geen probleem. Denk hierbij aan stempels, folie , steentjes of een glitter.